Vælg en side

Philanthropy

Pay it forward!

Denne sektion er om næstekærlighed, barmhjertighed og uselvisk hengivenhed, der forbedrer modtagernes velbefindende og ikke mindst, hvordan du er med til at gøre en forskel!

Velgørenhed & sponsorater

Grøn Energi & socialt ansvar

Hvordan foregår det?

Vores “Philanthropy” afdeling drejer sig, som tidligere nævnt om velgørenhed, sponsorater og lignende tiltag. Det gælder både sponsorater af arrangementer som Stafet for Livet, men vi støtter også privatpersoner, der har været igennem en hård periode fx med børn der har været igennem leukæmi.

Igennem vores Pay it Forward tilgang til at drive forretning, har vi mulighed for at gøre en forskel både for den enkelte men forhåbenligt også ude i den store verden. Og det er her du kommer med ind i billedet.

Når du lejer og køber udstyr hos os, eller ser en af vores videoer på youtube, så er du aktivt med til at støtte de gode formål.

For hver 100 kroner omsat i vores udlejning og salgsvirksomhed støtter vi gode formål med en værdi for 5-10 kroner og ikke nok med det, så går en større procentdel af vores youtube indtægt også på, at gøre en forskel igennem præmier, sponsorater og velgørehed. og her har du tilmed en chance for at vinde præmier.

 

 

Vores Projekter:
Her er en liste over vores projekter, hvor vi giver tilbage.

Fun party activities  Global “Pay it forward” YouTube projekt

Fun party activities er vores youtube kanal, hvor vi laver konkurrencer, hvor både deltagere og seere kan vinde præmier. Vores videoer handler for det meste om sjove aktiviteter, hvor vi til tider går til det ekstreme.

Indtægten fra bannervisninger, sponsorater, affiliate aftaler og medlemskab bruges til dels til at bygge kanalen større og på at støtte gode sager og formål.

Støtte af Stafet for livet – Nykøbing Falster

Vi støtter Stafet for livet i Nykøbing Falster med sjove aktiviteter til deres arrangement lige fra hoppeborge til små sjove selskabslege med unicorns og promillebriller

Stafet for livet Nykøbing Falster

Støtte til arrangementer for udsatte børn

Vi støtter aktivt arranementer med del eller fuld sponsorat, der tager hånd om udsatte børn eller børn med sygdomsforløb som kræft. Hvor vi i samarbejde med arrangørende prøver at give disse børn en uforglemmelig dag, i håb om, at vi bare for en stund kan hjælpe dem med at glemme hverdagens problemer og bare få lov til at være børn.

Vi støtter på nuværende tidspunkt mellem 10-20 arrangementer og håber på at kunne støtte endnu flere arrangementer i de kommende år.

Det grønne rejsehold

Det grønne rejse hold er det nyt projekt under udvikling, hvor vi arbejder på at skabe et mobilt legeland, der er selvforsyndende med grøn energi til at drive legelandet med.

Visionen er at skabe et legeland, der kan køre rundt i Danmark og dele af Europa og give udsatte børn en oplevelse som de kan se tilbage på med smil på læben.

Vi arbejder på, at kunne have dette projekt klar til første tour i 2025.

%

Det grønne rejsehold