Vælg en side

Handels & Bookingbetingelser

Almindelige Salgs- & Leveringsbetingelser for Aktiviteter til… Fester ejet af Mason Hansen.

Betaling

(Med mindre andet er skriftligt aftalt i en særskilt kontrakt eller ved en B2B-aftale, gælder følgende betingelser)

Når du har booket et event/udlejning hos Aktiviteter til fester (www.Aktivitetertil.dk), sker betalingen via Stripe eller Faktura ved booking af lejen.

Aflysning (Med mindre andet er skriftligt aftalt i en særskilt kontrakt, gælder følgende betingelser):

  • Ved afbud af booking betales et gebyr på 25% af fakturabeløbet
  • Ved afbud senere end 21 dage før arrangementet betales et gebyr på 50% af fakturabeløbet
  • Ved aflysning 7 dagen før eller samme dag som arrangementet er booket til, beholdes hele fakturabeløbet.

(Dog min. 350,- i administrations-gebyr).

Ved ordrer over kr. 5.000,- gælder desuden at afbestilling skal ske senest 7 dage efter booking, ellers betales et gebyr på 50% af Fakturabeløbet, med mindre andet er aftalt skriftligt.

Sikkerhed

Ved leje af udstyr foregår alle aktiviteter på eget ansvar. Vi har dog tegnet forsikring på udstyret, der dækker så fremt der er fejl og/eller mangler.

Udlejning eller booking af events ud af huset med instruktør: Plads- og tilkørselsforhold og andre specielle forhold ved leje.

Se pladskrav under de enkelte aktiviteter afhængig af hvilket event/aktivitet du har booket. Eller kontakt os på info@aktivitetertil.dk for at få dette specificeret.

Der skal der være gode tilkørselsforhold og gratis parkering for varebil i umiddelbar nærhed af stedet hvor udstyret skal opstilles. D.v.s. ingen trapper eller stejle strækninger.

Der SKAL være minimum 1 stærk person til at hjælpe med at bære ved levering & afhentning af fx Rodeotyr med mindre andet er aftalt telefonisk.

Når oppusteligt udstyr benyttes udendørs og bliver vådt pga. regn, sne, dug etc. Kan der kræves et gebyr for tørring af udstyr på op til 500,- pr. enhed. Ved leje af udstyr skal udstyres returneres ordentligt rengjort. Der kan tegnes forsikring vedr. returnering af vådt udstyr.


Tilbagelevering af udstyr

Når udstyret skal leveres tilbage til Aktiviteter til fester, skal det leveres tilbage i rengjort og pakket tilstand, så det let kan fragtes.

Såfremt udstyret skal afhentes af Aktiviteter til fester, skal det ligge klart på det aftalte tidspunkt og der skal være gode tilkørselsforhold og gratis parkering for varebil i umiddelbar nærhed af stedet hvor udstyret skal afhentes. D.v.s. ingen trapper eller stejle strækninger og inden for ca. 20 meter. Såfremt udstyret ikke er pakket og klart på aftalte afhentningstidspunkt kan der blive opkrævet ekstra for dette, hvilket typisk er 400-1000 kroner for opstilling og nedtagning.

Skal udstyres retuneres med GLS, så skal det pakkes forsvarligt sammen og sættes LABEL på, sørger for den nye label dækker den gamle label, eller at den gamle label fjernes inden du indlevere pakken nede i Pakkeshoppen.

Står kunden selv for tilbagelevering og ikke klare dette inden for den aftalte tid, kan der opkræves for en fuld dagsleje af udstyret.

Bliver du forsinket eller af anden grund forhindret i at levere tilbage til tiden, så giv os et kald og lad os finde en løsning sammen.

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål, som ikke er besvaret i denne skrivelse, eller på vores hjemmeside, så kan I kontakte Aktiviteter til fester på mail: info@aktivitetertil.dk eller via vores kontakt formular.

Ved accept af tilbud pr. mail, eller betaling af faktura bekræftes det samtidigt at ovenstående betingelser er gennemlæst og forstået.