Vælg en side

Det er altid sjovt med et anderledes indslag til en konfirmation, som er lidt udover de normale taler og festsange. I dette indlæg kommer vi med nogle anderledes sjove indslag og nye trends, som er begyndt at vinde ind.

Så hvis du gerne vil lave et lidt anderledes indslag i stedet for en tale eller som et sjovt indslag mellem retterne, så er du kommet til det helt rettet sted.

Træd ind i de voksnes rækker indslag

Et gennemgående tema til en konfirmation er typisk, at man nu er ved at træde ind i de voksnes rækker. Men i stedet for bare at holde en tale om det, så kan lade konfirmanden blive udfordret i mens man fortæller lidt om de missioner, som konfirmanden nu skal til at gennemføre.

Det der er vigtigt er, at sikre sig det er sjovt at se på! men også en smule tosset, hvilket let kan gøre i et land som Danmark med den alkoholkultur vi har, ved at give konfirmanden promillebriller på og bede dem om at løse lidt opgaver.

Promillebrillerne gør det næsten umuligt at klare selv de letteste opgaver, da konfirmanden ser dobbelt og mister dybdeforståelsen i sådan en grad at han/hun kommer ud af balance, så giver man alle et kæmpe sjovt show.

Forslag til opgaver med promillebriller for konfirmanden:

  • Lav en drink
    Når man bliver voksen må man godt drikke, men det er ikke altid helt let, hvis man allerede har fået en enkelt eller to. Lad konfirmanden hente isterninger fra et bord og tilbage til en “station” bord der er opstillet centralt, hvor alle kan se med og putte isterningerne i et glas, dernæst skal der hendes noget at blande sammen (undgå drikkelse, der kan misfarve tøjet)
  • Skift en Ble
    Når det kommer til kærester, skal konfirmanden ikke have for travlt med at få børn, det med at skulle op om natten og skifte ble kan være svært, da man næsten ikke kan se ud af sine øjne pga man ikke har sovet de sidste 5 nætter (her bruges promillebriller igen)
  • Gå på Line
    Når man får kørekort, så er det vigtigt man ikke drikker, og her kommer gå på line testen ind i billedet. (brug malertape, da det let kan fjernes efter brug)

Promillebrillerne kan dernæst bruges til underholdning mellem retterne til straffesparkskonkurrence eller kaste gribe lege.

Husk at booke i god tid, da de fleste udlejere af promillebriller bliver 100% booket med ventelister i konfirmations perioden.

Manddomsprøven til konfirmation

Sumodragterne er også populære til at lave en manddomsprøve til konfirmationer. Her kan konfirmanden kæmpe mod Far eller onkel, som et form for træd ind i de voksnes rækker ritual.

Sumodragterne kan bruges både til brydning, men også til stafetløb, hvor gæsterne også kan have det sjovt med konfirmanden imellem retterne.

Når ens lille prisesse er ved at blive stor

Det kan være svært for os forældre, at se ens lille prisesse er ved, at blive stort, hvilket må være sket på magisk vis. Og hvad er mere magisk end et fabeldyr? – Lav et sjovt indslag til konfirmationen med unicorn stafet, hvor prisessen sammen med mor eller far kan ridde ind i de voksnes rækker.